canvi armari roba hivern

L’ambient de tardor comença a trucar a la porta. Després d’una primera quinzena d’octubre desastrosa i extremadament suau, l’enretirada de l’anticicló lluny de casa nostra permetrà l’arribada de fronts i de l’ambient més propi de la tardor.

Més fresca a la vista. Arriba per quedar-se?

Després d’un inici de tardor decebedor tant pel que fa a la pluja com per a la temperatura, sembla que el temps pot tornar a la normalitat aquests dies. La tendència cap a més fresca i el pas de fronts s’aniran alternant durant les properes jornades.

El meteograma inferior, corresponent a Barcelona, mostra l’evolució de la temperatura prevista a 850 hPa (uns 1.500 m) en blanc respecte a la temperatura “normal”, és a dir, la mitjana dels darrers 30 anys. La gràfica mostra que l’ambient podria ser més fresc de cara a la setmana vinent. També insinua (línia blanca a tocar l’eix d’abscisses) que la pluja podria sovintejar en alguns moments, sobretot entre dijous i divendres.

Meteograma per a Barcelona per als propers dies. Font: Wetterzentrale

Si encara no heu fet el canvi d’armari, potser és bon moment per començar a plantejar-s’ho. Ben aviat deixarem enrere la calor dels migdies i les nits suaus que hem tingut les darreres setmanes per donar pas a la fresca de la tardor.