canvi armari roba hivern

L’ambient de tardor truca a la porta. Després d’un octubre i novembre desastrosos i extremadament suaus, el pas d’un front aquest divendres i l’arribada de xàfecs i tronades obriran la porta a l’entrada d’una massa d’aire clarament més fresca.

Descens contundent de la temperatura aquesta setmana

Més fresca a la vista. Arriba per quedar-se?

Després d’una tardor decebedora tant pel que fa a la pluja com per a la temperatura, sembla que el temps pot tornar a la normalitat aquests dies. Fred i pas de fronts s’aniran alternant durant les properes jornades.

El meteograma inferior, corresponent a Barcelona, mostra l’evolució de la temperatura prevista a 850 hPa (uns 1.500 m) en blanc respecte a la temperatura “normal”, és a dir, la mitjana dels darrers 30 anys. La gràfica mostra que l’ambient fresc s’allargarà com a mínim 5 dies a partir de divendres. També insinua (línia blanca a tocar l’eix d’abscisses) que la pluja podria sovintejar en alguns moments, sobretot divendres i, de nou, el dia 22.

Meteograma per a Barcelona els propers dies. Font: Wetterzentrale

Si encara no heu fet el canvi d’armari, és bon moment per fer-ho. Aquesta fresca ens encaminarà ja al desembre i, molt mal dades haurien de venir com per tornar a l’extrema suavitat que hem tingut aquests darrers mesos.

Com fer el canvi d’armari? Trucs per saber què guardar i com optimitzar l’espai