JOAQUIM CAMA, vocal de l'AV Vall d'Hebron "Nosaltres continuem reclament que se'ns presenti la redacció dels avantprojectes que nosaltres vam consensuar amb l'ajuntament." ENRIC ALIFA, president de l'AV Font del Gos "De esos 15 millones no condicionar el resto del proyecto, yo en eso estoy de acuerdo, o sea no condicionarlo, no decir si no se hace todo si no hay los anteproyectos de todo no se hace, yo en esto difiero, yo estos 15 millones pues me gustaría que ya empezaran a hacerlo." LLUÍS CAIRELL, president de l'AV Teixonera "Que no es pensin que perquè foto un tros en trec un, no? si no que sempre estarem demanant des d'aquí, que és la part de la Teixonera, fins a la part de la Font del Gos."

“Va ser publicitat”. Així de contundent s’expressa Joaquim Cama, vocal de l’Associació de Veïns de la Vall d’Hebron, respecte a la reunió que van mantenir dimecres al vespre amb els responsables del govern municipal. “Fins que no tinguem la redacció dels projectes és tot fum“, continua Cama, que es queixa que “parlen d’executar treballs per valor de 15 milions d’euros sense tenir cap projecte executiu“. I afegeix: “Volen invertir aquests 15 milions on pensen que és més fàcil per donar la sensació que estan fent alguna cosa, quan en realitat l’únic que han fet és aturar la redacció dels projectes“. El representant veïnal de la Vall d’Hebron ho remata dient que “continuem reclamant que se’ns presenti la redacció dels avantprojectes que nosaltres vam consensuar amb l’Ajuntament“.

Des de l’Associació de Veïns de la Font del Gos es mostren més pragmàtics. “Jo estic d’acord a invertir aquests 15 milions”, diu el seu president, Enric Alifa, “i a no condicionar la resta del projecte, o sigui, no dir que si no es fa tot o si no hi ha avantprojectes de tot no es fa, en això divergeixo, a mi aquests 15 milions m’agradaria que es comencessin a executar“. En aquest sentit, Alifa assegura que “crec que estem una mica enrocats” i que l’important és “que comencin a treballar i, si surten altres problemes (en referència al soterrament), ja els sortejarem”. El representant veïnal també puntualitza que “diuen que tenen el nostre convenciment, però dimecres nosaltres només vam escoltar les seves propostes“. I reclama que s’aclareixi “fins on donaran de si aquests 15 milions“.

Finalment, Lluís Cairell, president de l’Associació de Veïns de la Teixonera, considera que la de dimecres “va ser una reunió molt precipitada i sense la informació necessària, perquè la documentació ens va arribar el dia següent“. Pel que fa al fet que el primer tram que pretén cobrir la proposta del govern municipal sigui el de la Teixonera, Cairell assegura que “si és el mateix que està consensuat, endavant, que no enquisti res, però nosaltres sempre estarem per la cobertura de la totalitat de la ronda, des d’aquí fins a la Font del Gos”.