"El xoc s'ha produït cap a dos quarts d'una de la matinada en aquest punt, la cruïlla dels carrers de Floridablanca i de Casanova. Un caimó de recollida de les escombraries i un ciclista han xocat per circumstàncies que ara mateix es desconeixen i com a conseqüència d'aquest impacte el conductor de la bicicleta ha resultat mort. En aquella hora els establiments de la zona eren tancats i ningú no va poder veure què va passar exactament. La víctima era un home de 41 anys. Aquest és el primer ciclista víctima d'un accident de trànsit a Barcelona el 2016. L'any passat no n'hi va haver cap i el 2014 un."

Segons informa l’Ajuntament, el ciclista era un home de 41 anys i ha mort a conseqüència de l’impacte. El vehicle era un camió de recollida d’escombraries. Ara la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga el sinistre. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana, del Sistema d’Emergències Mèdiques i Bombers de Barcelona.

Segons l’Informe de mobilitat, l’any 2015 va tancar a la ciutat amb 681 accidents amb implicació d’una bicicleta. No hi va haver cap víctima mortal tot i que es van registrar 12 ferits greus (el doble que el 2014).