L’aposta del Parc d’Atraccions del Tibidabo pel menjar sa i equilibrat va començar l’any 2014 quan, conjuntament amb la Fundació Alícia, es van replantejar alguns dels menús habituals dels locals de restauració. Ara el recinte fa un pas més en aquesta direcció, amb una oferta “per emportar-se”. Es tracta de receptes fetes amb ingredients frescos, que es preparen a les cuines del parc, i que permeten reposar forces als nens i als pares d’una manera més saludable.

“Vam veure que era un concepte molt interessant, que el client el valora molt, i que cada cop ens demana més”, explica la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz. “Per això anem avançant en aquest sentit. Menges el que veus quan tens gana, i aleshores també és part de la nostra responsabilitat anar incorporant aquest producte”, remarca.

Les combinacions d’ingredients s’han elaborat un cop més amb la col·laboració de la Fundació Alícia, dedicada a la innovació tecnològica a la cuina, la millora dels hàbits alimentaris i la valoració del patrimoni agroalimentari. “Es tracta de plantejar el menjar més com un concepte educatiu, que pròpiament de servei”, puntualitza el director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés. “Quan les famílies vénen aquí, a banda de la possiblitat d’experimentar coses, també hi ha la possibilitat d’experimentar, per exemple, amb l’albergínia.”

La vocació pedagògica del Tibidabo cap a l’alimentació saludable encara va més enllà dels menús. Aquest mes d’octubre, per segon any consecutiu, s’organitzarà el “mes de l’alimentació saludable”, amb espectacles i tallers destinats a les més de 20.000 famílies sòcies del parc.