La Guàrdia Urbana ha hagut de tallar el trànsit del tronc central de la via en sentit Llobregat. Els cotxes han hagut de circular pels dos carrils del lateral.

La il·luminació nadalenca a la Diagonal és de grans dimensions. En aquesta via hi ha unes estructures que s’assemblen a un llum de sostre antic. Aquests llums se subjecten en uns pals a banda i banda de l’avinguda. Els cargols  d’un d’aquests pals han cedit i els llums s’han despenjat. Alguns testimonis han apuntat que han vist un camió fent maniobres i que hauria topat amb el pal. Però aquesta hipòtesi no ha estat confirmada. La congestió de trànsit al centre de la ciutat ha estat considerable perquè el tall de la Diagonal ha coincidit amb el primer dia laborable d’obres al carrer de Balmes.

No és la primera vegada que això passa. L’any passat dues persones van resultar ferides lleus en caure part de l’enllumenat a la plaça de la Universitat. L’Ajuntament va obrir un expedient informatiu a l’empresa encarregada de col·locar els llums i va instar a revisar tota la instal·lació.