Part d’un arbre ha caigut a Barcelona, aquest cop a l’avinguda de Mistral, al barri de Sant Antoni. En concret, la copa de l’arbre i una de les branques s’han trencat i desplomat a l’altura del número 34, a la zona enjardinada de la via. No hi ha hagut persones ferides.

Segons han explicat alguns testimonis a betevé, l’exemplar s’ha trencat aquest matí de divendres mentre uns operaris realitzaven les tasques per instal·lar les subjeccions dels llums de Nadal.

Arran de l’incident, hi han hagut d’intervenir els Bombers de Barcelona i també la Guàrdia Urbana. Ara bé, les tasques prèvies a la col·locació dels llums de Nadal han continuat i els cables han quedat parcialment instal·lats en aquest punt. L’Ajuntament ha explicat a betevé que els Bombers de Barcelona han sanejat la zona i han donat l’avís a Parcs i Jardins. També informa que s’estan analitzant els motius de la caiguda.

Altres arbres caiguts a la ciutat

Un arbre de gran dimensions va caure al Bon Pastor tot just aquest dijous al matí. L’exemplar es va trencar, però no va acabar de caure perquè va quedar recolzat a la façana del mercat i no va deixar ferits. El veïnat ha denunciat que ja havia alertat el 010 del mal estat de l’arbre caigut i l’Ajuntament ha explicat a betevé que havia rebut un avís dimecres i tenia programada una revisió.

A finals de setembre va caure també un arbre de grans dimensions al carrer d’Aragó, sense provocar ferits. Uns dies abans en va caure un altre a tocar d’un parc infantil del Clot i a mitjans de setembre l’incident es va repetir davant de l’Escola Jujol. L’incident més greu va registrar-se a l’agost, quan la caiguda d’una palmera va matar una noia al Raval. Arran d’aquest succés, l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que sacrificaria més de mig miler de palmeres.