El CAP del Bon Pastor ampliarà les instal·lacions amb una nova construcció que es farà just al darrere, al carrer de Lima, on actualment hi ha un pàrquing. La regidora de Sant Andreu, Lucía Martín, ha avançat la notícia als veïns en el darrer consell de barri. “Hi ha un acord amb la conselleria de Salut perquè es pugui ampliar el CAP a través d’una cessió municipal de l’espai“, ha assegurat. Properament la Generalitat donarà més informació sobre el calendari.

L’ampliació del CAP dona resposta a una demanda veïnal

L’ampliació del CAP respon a una demanda veïnal. Des de la vocalia de sanitat de l’Associació de Veïns del Bon Pastor havien demanat més espai per a l’atenció sanitària a causa de l’increment de ciutadans que es preveu properament al barri. Això és així perquè s’ha de fer més habitatge a la zona de la Mercedes-Benz, a la Maquinista i també a l’última fase de remodelació de les cases barates. El CAP atén actualment 15.746 persones.

Serà la segona ampliació del CAP Bon Pastor

El centre sanitari es va ampliar el 2018 amb prop de 1.500 metres quadrats i va servir per crear 13 consultes a la planta baixa i 14 més a la primera, a banda d’espais i gabinets nous. El setembre del 2019 també es va iniciar una segona fase d’obres amb la qual es va reformar i adequar la segona planta del centre, amb una biblioteca, dues sales de reunions i un despatx, entre altres serveis.