D’aquí a sis mesos el districte d’Horta-Guinardó tindrà un nou espai d’estada. Aquest divendres han començat les obres per reformar el solar situat a l’avinguda de Can Marcet, en el tram que comença al passeig de la Vall d’Hebron. L’objectiu de l’Ajuntament és “potenciar l’ús de la ciutadania, crear noves zones verdes i millorar l’accessibilitat i la qualitat de l’espai públic”.

El consistori disposa d’un pressupost de gairebé 1,5 M €, i té previst acabar les obres al juny del 2018. Entre les actuacions que s’hi faran, s’implantaran cinc plataformes verdes que es connectaran entre si per camins on hi haurà dues zones d’estada per al descans, dues zones de jocs infantils i una àrea d’esbarjo per a gossos. A més, també s’hi ubicarà un nou pas de vianants amb l’objectiu de millorar la mobilitat i pacificar el trànsit.