Les cosidores de l’Associació de Veïns de Sant Antoni estan plenament implicades amb l’ONG De veí a veí. L’entitat va néixer per ajudar els veïns del barri que més ho necessiten. Aquest any, fins a vuit voluntàries de l’Associació de Dones de Bangladesh han volgut contribuir en l’elaboració dels productes de Nadal. Les creacions es vendran posteriorment en un mercat de Nadal solidari.

Les cosidores de Sant Antoni treballen de valent per tenir a punt els objectes per al mercat de Nadal. Els diners que recaptin serviran per comprar menjar fresc per a l’ONG del barri De veí a veí. Per a aquesta campanya tenen un reforç. Mercè Ranuy, membre de l’entitat i responsable del taller de costura, està molt contenta d’haver comptat amb l’ajut de fins a vuit noies de l’Associació de Dones de Bangladesh.

Aquest grup de dones ha trobat en la costura una manera d’atendre les persones més necessitades del barri. La presidenta d’aquesta associació, Mehtab Haque, assegura que si bé no poden ajudar amb diners, estan molt contentes d’ajudar-hi treballant.

Les peces que confeccionin es podran adquirir,  de l’11 al 22 de desembre, a una parada que els cedeix el Mercat dels Encants. Els preus oscil·laran entre els tres i els vint euros.