M. JOSEP PLANAS, director de Planificació de Sant Joan de Déu "El que es recapti amb la venda d'aquestes capsetes, que són fruit de l'arbre dels petits valents, anirà directament en aquest projecte per fer possible un millor hospital de dia a Sant Joan de Déu les farmàcies del nostre país s'han evocat a vendre unes caixetes que porten uns caramalets de color que simbolitzen un fruits d'un arbre, que es la imatge de la campanya, un arbre que el fem entre tots, que acull als nens, que és fort, que és valent."

Grans i petits han pogut gaudir d’un dia a l’aire lliure amb activitats com musicoteràpia o arteràpia. La quarta edició d’aquesta festa s’ha fet amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, que col·laboraran amb la campanya venent les capsetes.

Els caramels són metafòricament els fruits de l’“arbre dels petits valents”. Aquest arbre simbolitza la unió i la força de tots els que participaran en aquesta campanya, que té l’objectiu de recaptar els 600.000 euros que calen per poder construir un nou hospital de dia on atendre nens i nenes que poden rebre tractament sense estar ingressats.

Les capsetes es posen a la venda dijous, 2 d’ octubre, a les més de 3.200 farmàcies existents a Catalunya a un preu de 2,5 euros.