Tot i que intentaven distreure la gent fins a les 12 en punt, les tanques s'han hagut d'obrir un minut abans. La gentada que feia cua impacient esperava, això, una ració de la tradicional botifarra d'ou. JOLIAODI GAIAPANA "Todo esto está muy bueno, a mi no me gusta la botifarra. Yo la he probado hoy y está muy buena para mí!! Estoy contenta y me gusta! ANA ZETTI "Sí me gusta, pero no sabe qué es, yo no se qué es! jaja!" PILAR CERDÁN "Leyéndolo en el periódico me enteré, y desde luego no voy a faltar siempre que me acuerde. Porque está muy bien, está muy buena, y lo que he dicho, se identifica mucho con Cataluña". Els alumnes del Gremi de Cansaladers han elaborat durant tres dies 250 quilos de botifarra, que serveixen per donar la benvinguda al Carnaval. S'han necessitat 160 quilos de carn magra i 3.600 dotzenes d'ous. Com cada any, els carnissers ens recorden els orígens d'aquest producte tan nostrat. / Des d'aquest dilluns, les carnisseries de la ciutat ja tindran botifarra d'ou. PRÒSPER PUIG, president del Gremi de Carnissers "Esperem vendre com a mínim un dos o un tres per cent més que l'any passat. Perquè cau a principi de mes, la gent té més renda disponible, i és més fàcil que consumeixin més". Els organitzadors asseguren que les racions de botifarra d'ou s'acaben més ràpid cada any. En aquesta ocasió s'ha necessitat una hora i deu minuts per acabar amb les 6.500 racions de botifarra d'ou que hi havia, 500 més que l'any passat.