Acte institucional del 25è aniversari dels Jocs Olímpics
Dimarts a partir de les 20.10 h, betevé emetrà l’acte institucional per commemorar els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. La celebració es farà als jardins del Palauet Albéniz amb la participació d’esportistes, voluntaris i representants de les institucions.

L’acte significarà també el punt de partida del relleu de la torxa i la bandera olímpiques cap a l’espai central de la festa ciutadana, a la plaça de Catalunya. Elisabeth Maragall, medallista de Barcelona’92 i neboda de l’alcalde dels Jocs, Pasqual Maragall, serà l’encarregada de realitzar el primer relleu a partir d’una cerimònia d’homenatge al foc olímpic.
La figura de l’alcalde de la ciutat durant els Jocs Olímpics i Paralímpics serà motiu també de reconeixement durant l’acte.
El recorregut de la torxa es podrà seguir en directe per www.beteve.cat

Especial del 25è aniversari dels Jocs Olímpics
L’encesa del peveter o l”Amics per sempre’ són dos records dels Jocs Olímpics de Barcelona que han quedat gravats en la memòria dels barcelonins. Per commemorar el 25è aniversari de l’esdeveniment, recollim en un especial molts més records de l’esdeveniment, amb veus com les del director de les cerimònies, Manuel Huerga, del dissenyador Antonio Miró o d’una desena de voluntaris que ens ensenyen quins objectes han guardat dels Jocs.

L’equip del ‘btv esports’, a través de les xarxes socials, farà un seguiment en directe (25 anys després) dels moments esportius més destacats dels Jocs. Podeu seguir aquesta acció i tota la informació del 25è aniversari dels Jocs amb l’etiqueta #recordsdel92.