Fonts properes al dispositiu de seguretat han explicat que, presumptament, un grup de Boixos Nois ha llançat bengales durant l’entrada de 2.300 aficionats francesos al Camp Nou abans del partit de quarts de final, fets que suposadament van ferir un agent de la Brigada Mòbil.

Després d’aquest incident, els Mossos d’Esquadra han portat a terme una batuda en un bar proper al Camp Nou, on se sospitava que hi podia haver alguns dels causants dels incidents entre la afició blaugrana i la del PSG. Al bar s’hi han identificat 84 persones, tres de les quals tenien pendents citacions judicials, i s’hi ha requisat quatre armes blanques, una defensa extensible, una barra de coure i drogues.

Els seguidors del PSG causen incidents en l’accés al Camp Nou

Un grup de 300 hooligans francesos del París Sant-Germain que no tenien entrada han intentat accedir per la força a l’accés 21 del Camp Nou, on s’han produït la majoria dels incidents, i un seguidor francès ha estat detingut per atemptat contra l’autoritat. En aquests aldarulls ha resultat ferit un vigilant de seguretat del Futbol Club Barcelona, tot i que en aquest cas es desconeix a quina afició pertany l’agressor.

Durant el transcurs dels fets els Mossos han obert 16 actes en base a la Llei de l’esport: una per possessió de defensa extensible i dos per tenència de bengales, totes als radicals culers. Les altres 12 actes han estat pels incidents i agressions entre seguidors violents d’ambdós equips, i dues més s’han aixecat per possessió d’estupefaents.

La matinada d’aquest dimecres la Guàrdia Urbana ja va arrestar tres seguidors del PSG per ferir un agent a la Rambla, després que la patrulla els advertís perquè estaven cridant i provocant desordres públics.