Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona aquest dimarts per agredir un aficionat del PSV Eindhoven, un home de nacionalitat holandesa, amb una porra extensible. Els fets es van produir al carrer de Felipe de Paz, a prop del Camp Nou, en el marc d’una baralla multitudinària.

Cap  a les sis de la tarda, poc abans que comencés el primer matx de la Champions League amb el nou horari, per causes que la policia està investigant, es va originar l’enfrontament en què també es va veure implicada la víctima, que anava al camp del Barça per assistir al partit. El ferit no va necessitar atenció mèdica.

L’enfrontament

Els Mossos van rebre l’alerta i a través de diversos testimonis van poder identificar el presumpte agressor, que ha estat detingut. És un home de nacionalitat espanyola al qual atribueixen un delicte de baralla tumultuària i de tinença il·lícita d’armes. Els Mossos investiguen ara els motius de l’enfrontament i no descarten més detencions perquè podria haver més persones implicades en l’agressió.