Els Mossos d’Esquadra atribueixen a aquest atracador sis robatoris a benzineres (tres de l’Eixample, una a Sant Martí, una altra a Sarrià i una altra a Sant Andreu), cinc assalts a hotels de l’Eixample, el robatori a un supermercat d’aquest mateix districte i l’atracament a un saló recreatiu de Gràcia. Amb tot això, entre el 4 d’agost i el 7 d’octubre, l’atracador va sostreure suposadament un total de 7.500 euros.

El lladre entrava a l’establiment seleccionat per cometre el robatori i n’intimidava els treballadors fent-los creure que duia una arma oculta sota la jaqueta. Sempre duia una barret i una motxilla amb els colors de la senyera, fet que ha donat a l’operació policial el nom de cas Senyera.

El “modus operandi” i les identificacions coincidents per part dels establiments atracats van fer pensar als Mossos d’Esquadra que l’autor de tots els robatoris era el mateix delinqüent. A més, tots es produïen en una zona delimitada pel passeig de Sant Joan, la travessera de Gràcia i l’avinguda Diagonal. Els agents van poder identificar l’atracador en imatges de les càmeres del metro. Pocs minuts després de cometre un dels atracaments, va entrar a l’estació de Tetuan i va baixar a la de Gorg, a Badalona, on vivia.

Dijous passat, un operatiu policial desplegat a la zona de l’Eixample per on es movia i a les línies de metro que feia servir va permetre detenir el lladre. Es tractava d’intentar enxampar-lo “in fraganti”. L’endemà van escorcollar casa seva i hi van trobar la gorra i la motxilla quadribarrada que feia servir per als robatoris.