L’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu ha denunciat aquest divendres que, durant la nit de dijous, algú ha irromput a les instal·lacions per fer-hi destrosses. En una piulada a X —anterior Twitter— l’entitat defensa que els responsables han fet forats a les parets de l’interior del local, que són de pladur, i ha trencat televisors i altre material electrònic a cops. Tanmateix, l’Ateneu denuncia que també s’han buidat alguns dels extintors.

L’entitat ha condemnat els fets i ha lamentat les afectacions que provocaran, en un primer moment, “a les persones que hi treballen, tant les de la neteja com les que s’encarreguen de la gestió”, a més de fer extensible aquesta afectació a “aquells que fan ús dels espais”, han concretat.

Els autors “no hi tenen cabuda”

En el mateix fil d’X, l’Ateneu l’Harmonia adverteix que els responsables d’aquests danysno hi tenen cabuda” i recorden que “és un espai obert a tota la comunitat basat en la confiança i en la coresponsabilitat”. L’entitat gestiona el casal de Sant Andreu, a la Fabra i Coats, des de gener del 2016.