El CERECUSOR (Centre Recreatiu i Cultural de Sords) ha organitzat, per primera vegada, una caminada solidària per reivindicar l’exclusió social que pateixen les persones sordes. Un dels objectius és sensibilitzar la població de com n’és d’important accedir a la formació i a l’alfabetització per part d’aquestes persones.

L’esdeveniment ha estat protagonitzat per unes 400 persones de totes les edats. Sords i voluntaris units a la causa han iniciat la caminada des del Fòrum i han arribat al Parc de la Ciutadella. Tot i la notable participació, només uns quants han finalitzat el recorregut de sis quilòmetres. A causa d’una mala senyalització del camí, els grups participants s’han disgregat al llarg del recorregut i alguns no han arribat al punt final de la cursa. Finalment, un dels membres de l’organització ha fet la lectura del manifest amb què s’ha clos la jornada.

Des de l’associació confien en activitats com les d’avui per eradicar les discriminacions existents i aconseguir la integració social de les persones sordes en la societat.