La primera de les baralles s'ha produït al carrer de Bailèn a les sis del matí, quan cinc persones han atacat un home que caminava sol pel carrer i li han clavat un ganivet al coll. L'home ferit, d'origen marroquí, ha aconseguit caminar fins a la porta d'un hostal on una clienta ha donat l'alarma. Els Mossos d'Esquadra han pogut detenir quatre dels cinc agressors i estan investigant el cas. Treballen amb la hipòtesi que es podria tractar d'un ajustament de comptes relacionat amb les drogues. L'home està ingressat l'Hospital Clínic i, tot i que està ferit greu, no es tem per la seva vida. La segona baralla d'aquesta matinada ha tingut lloc aquí, a l'estació d'Entença on dos grups de joves s'han enfrontat a l'interior d'aquesta estació. Dues persones han estat apunyalades però tampoc no es tem per la seva vida. De moment es desconeix l'origen de la discussió. Aquest matí els treballadors de TMB s'han endut els vidres trencats i tacats de sang per la baralla.

L’enfrontament entre les dues colles ha començat com un intercanvi de cops i pedrades. Dos joves d’un dels dos grups han quedat encerclats i llavors els han clavat algunes ganivetades. Les ferides d’un d’ells han estat més greus, però no es tem per la vida de cap dels dos.

La baralla davant de les màquines cancel·ladores de l’estació d’Entença ha provocat algunes destrosses, que aquest matí han començat a reparar els treballadors de TMB. L’Olivia, que té un quiosc situat just al costat de l’entrada del metro, ha denunciat a l’ACN que les baralles són molt freqüents entre joves que surten d’una discoteca llatina situada al carrer de Provença.

Quatre detinguts per una ganivetada

Poc abans, al carrer de Bailèn, cinc persones han atacat un home, li han clavat un ganivet al coll i han marxat corrents. La víctima ha aconseguit caminar uns 50 metres, però s’ha acabat desplomant a la porta d’entrada d’un hostal situat al número 5 d’aquest carrer. Un dels clients ha donat la veu d’alarma i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha pogut estabilitzar l’home agredit i traslladar-lo a l’Hospital Clínic, on roman ingressat en estat greu, tot i que a hores d’ara no es tem per la seva vida. Aquest matí encara hi havia taques de sang a la vorera.

Els Mossos d’Esquadra han pogut detenir quatre dels cinc agressors i a hores d’ara els estan acabant d’interrogar. Es manté oberta, doncs, la investigació per esclarir els fets i intentar localitzar la persona que encara no han detingut. La policia treballa amb la hipòtesi que es tractaria d’un ajustament de comptes relacionat amb un tema de drogues.