Amics de la Gent Gran acompanya 450 persones grans a la ciutat de Barcelona. Amb l’arribada de l’estiu i les vacances, la soledat de la tercera edat es pot agreujar. Per això, l’ONG ha engegat una campanya per reforçar l’atenció que ofereixen.

Per donar la benvingua a l’estació, han organitzat una revetlla de Sant Joan als Jardins del Palau de Pedralbes el 15 de juny. 230 avis i àvies celebraran la festa amb 170 voluntaris. No hi faltarà la coca, el cava i el ball. Perquè els ancians hi puguin participar, Amics de la Gent Gran ha preparat un dispositiu per facilitar el trasllat des dels domicilis o residències.

Una altra iniciativa que durà a terme l’entitat són les Vacances amigues. Una quarantena de voluntaris i professionals d’infermeria i geriatria acompanyaran 65 persones grans en quatre estades arreu de Catalunya. Enguany, 18 avis i àvies més s’acolliran a aquest programa. Com a novetat, s’ha organitzat una sortida a Montserrat per a les persones que prefereixen una activitat d’un sol dia.

A l’estiu, no s’atura el voluntariat. Actualment, 556 persones atenen gent gran a la ciutat de Barcelona. De cara a l’estiu, cal substituir els acompanyants que fan vacances.