universitaris classe

Els estudiants universitaris que cursin el primer any de carrera podran tornar a les aules de manera presencial aquest dilluns, tal com va detallar el Procicat en la darrera revisió de les restriccions anticovid.

Aquesta mesura s’aplica als estudiants de primer any per respondre “a la necessitat d’afavorir la socialització dels alumnes que han començat uns estudis nous, en la mesura que la situació epidemiològica ho permeti”, ha assegurat la directora general d’Universitats, Victòria Girona. En aquest sentit, la comunitat universitària ha agraït als responsables de Salut Pública que hagin atès aquesta petició.

La resta d’alumnes seguiran amb les classes telemàtiques

Pel que fa a la resta d’alumnes universitaris, també els de màster i postgrau, seguiran fent classes telemàtiques. Des del 15 d’octubre la presencialitat només es permet per a les pràctiques o els exàmens que s’hagin de fer obligatòriament a les aules. De fet, aquesta darrera mesura va aixecar força polseguera. Alguns estudiants no veien amb bons ulls que tota la docència es fes en línia i en canvi se’ls obligués a fer les avaluacions de manera presencial.