Continuen les mostres de suport al raper Pablo Hasél, després que l’Audiència Nacional hagi ordenat l’execució de dues condemnes per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona.

Aquesta vegada, el suport ha arribat per part d’un grup d’artistes que han decidit pintar diversos murals a favor de Hasél i han reclamat la llibertat d’expressió. Al llarg del matí d’aquest diumenge s’han pintat una desena de murals a la plaça de les Tres Xemeneies, al Poble-sec. Els participants afirmen que no es poden quedar callats, ja que asseguren que és una condemna indignant contra la llibertat d’expressió. A més defensen que el següent podria ser qualsevol. “Avui és per una cançó, però demà pot ser per una pintada al carrer”. El col·lectiu assegura que aquest tipus de condemnes poden crear un precedent perillós en el futur.

Mural en suport de Pablo Hasél a la plaça de les Tres Xemeneies

Justament aquesta setmana l’Audiència Nacional li ha notificat l’ordre d’ingrés a la presó, però Hasél ha dit que no es presentarà voluntàriament a la presó ni marxarà a l’exili. Per això, al llarg d’aquesta setmana hi ha previstos diversos actes de suport arreu de l’estat espanyol. Dilluns hi ha convocada una altra concentració de suport al raper, a la plaça de la Vila de Gràcia a partir de les 20 h. Dissabte passat, 700 persones ja es van concentrar als Jardinets de Gràcia per demanar la llibertat del raper.

La Nau Bostik també pinta un mural de suport

Precisament aquest dissabte, l’artista Roc Blackblock va fer un mural a la Nau Bostik en una altra acció de suport al raper.