Batalla campal i multitud de destrosses als carrers de la Vila de Gràcia després de la manifestació contra el desallotjament del Banc Expropiat.
Cotxes i contenidors bolcats, motos i vidres destrossats i un cotxe de BCNeta incendiat són part de l’escenari que ha deixat l’enfrontament entre els Mossos d’Esquadra i alguns participants en la protesta. A través de Twitter alguns d’ells han denunciat lesions per part de la policia, que ha llançat projectils de “foam”. Segons el SEM, hi ha hagut 16 ferits lleus.

La manifestació en contra del desallotjament del Banc Expropiat ha acabat amb aldarulls pels carrers de la Vila de Gràcia. La càrrega policial ha començat quan un grup de persones han intentat reobrir el local tapiat. Els contenidors bolcats per formar barricades s’han estès pel barri. També s’han vist rocs i extintors, i a la travessera de Gràcia ha cremat un vehicle de BCNeta i un altre cotxe ha aparegut tombat davant del Mercat de l’Abaceria Central. Diverses motos n’han resultat igualment danyades. Quan hi han intervingut els Mossos, els manifestants que es congregaven davant del local desallotjat aquest dilluns s’han dispersat amb corredisses.

 

Alguns comptes de Twitter han denunciat lesions durant la càrrega policial contra els manifestants, i n’han publicat imatges explícites. La plataforma contra la repressió En Moviment, com d’altres, ha criticat la utilització de bales de “foam” per part dels Mossos d’Esquadra. Segons La Directa, 15 persones n’han resultat ferides.