FÉLIX BOSQUED, responsable de Màrquetinc CEM Horta "Fer coses obertes al barri i a que participi tothom, l'objectiu final que tenim és donar a conèixer la tasca que fa Galgos 112" ANDREU GARCIA, voluntari de Galgos 112 "Nosaltres no tenim cap mena de subvenció, la veritat és que és molt maco perquè penseu que per a nosaltres és un mèrit i és un valor afegit la tasca que fan la Unió Esportiva Horta."

Llebrers, grans danesos, pastors alemanys i gossos mestissos, entre d’altres, han passejat junts al costat dels seus amos amb un objectiu benèfic: fer una donació a l’entitat Galgos 112. Amb un preu de tres euros per persona, s’han recaptat 500 euros que s’entregaran a l’associació animalista en un acte al CEM Horta el mes de juny.

És la tercera edició de la caminada que, a la vegada, vol dinamitzar el barri. “És una activitat oberta, volem que hi participi tothom amb els seus gossos, des de famílies fins a gent gran”, explica el responsable de màrqueting de la UE Horta, Félix Bosqued. Afegeix que aquesta és l’única caminada canina amb fins solidaris que es fa a Barcelona.

De la seva banda, Galgos 112 ha participat a la passejada juntament amb els veïns i membres del centre esportiu. “Nosaltres no rebem cap mena de subvenció i estem molt agraïts per aquesta activitat”, diu l’Andreu García, un dels voluntaris de l’associació. Galgos 112 es dedica al rescat, recuperació i adopció de llebrers i podencs. Cada any recullen prop de 600 animals abandonats.