Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per haver violat presumptament una menor d’edat al barri de la Clota. Els fets suposadament es van produir aquest diumenge de matinada dins d’una furgoneta estacionada en un aparcament a l’aire lliure del districte d’Horta-Guinardó. Dos dels autors han entrat a presó preventiva mentre que l’altre ha estat posat en llibertat sense càrrecs.

Els homes, majors d’edat, van acorralar presumptament la víctima dins de la furgoneta i la van violar. Mossos d’Esquadra i tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets i, després d’observar en la menor lesions compatibles amb una agressió sexual, els agents del cos policial van detenir els tres homes, acusats d’un delicte d’agressió sexual.

Els autors dels fets han passat a disposició judicial i finalment dos d’ells han ingressat preventivament a la presó. El tercer ha quedat en llibertat sense càrrecs perquè el jutge considera que no existeixen indicis de que participés en l’agressió.