Un agent de la Guàrdia Urbana ha resultat ferit mentre perseguia amb la motocicleta policial un vehicle que fugia per la C-58, segons ha avançat ‘Metrópoli Abierta’.

Fugida amb cops de volant

Els fets s’han produït aquest dilluns a la tarda. Els agents del cos de policia local estaven acompanyant cap a la sortida 2 de la ronda del Litoral una furgoneta que havia comès una infracció. Aleshores un altre vehicle s’ha interposat entre la furgoneta i les motocicletes de la Guàrdia Urbana i un dels agents li ha fet indicacions que s’havia de canviar de carril. Tot seguit, el conductor del vehicle requerit ha accelerat en sentit nus de la Trinitat, fent canvis continus de carril a alta velocitat, i fins i tot ha colpejat altres cotxes per poder-se obrir pas.

La Guàrdia Urbana ha seguit el cotxe per la C-58 i el vehicle ha donat cops de volant per intentar fer caure la moto policial. Finalment l’agent ha aconseguit posar-se al davant del cotxe i hi ha acabat col·lidint, de manera que l’agent ha caigut a terra. El turisme ha continuat la marxa i no s’ha aturat.

L’agent ha estat traslladat a un centre hospitalari, on s’ha comprovat que té una contusió al genoll esquerre i diversos cops.

Dos cotxes més amb cops per part del fugitiu

Al lloc de l’accident s’hi han acostat dos conductors que han denunciat tenir danys pel vehicle fugit.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació de l’accident i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana obrirà un atestat contra el conductor per conducció temerària i atemptat contra un agent de l’autoritat.

El sindicat Fepol ha desitjat la recuperació de l’agent ferit i ha informat que el vehicle fugitiu ha estat identificat.