Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la comissaria de Sarrià – Sant Gervasi han tancat el cas com a doble homicidi, un dels quals en grau de temptativa. Els fets es van produir el 14 d’abril, quan els ancians van ingressar en un centre hospitalari de la ciutat amb una intoxicació per alta dosi d’un medicament que podia ser mortal. 

Com a conseqüència de la ingesta, l’home, de 90 anys, va morir el dia 23 d’abril, mentre que la dona —que havia pres una dosi menor del fàrmac— va ser donada d’alta dies després. Presumptament, el gendre, que tenia una patologia mental, va subministrar aquest medicament dissolt en un got de cafè amb llet. Segons la investigació, la dona no se’l va arribar a prendre completament, ja que hi va trobar un gust estrany.

El gendre, veí de l’Hospitalet de Llobregat, estava reclòs, de forma voluntària, durant la investigació a causa de la seva malaltia en un centre psiquiàtric i ara es troba ingressat en un altre centre en espera que s’estabilitzi per poder declarar.