llums nadal passeig Gràcia

Els llums de Nadal del passeig de Gràcia són un imant de barcelonins i turistes que no dubten a envair la calçada i aturar el trànsit momentàniament per aconseguir la millor autofoto. Per esquivar els problemes de circulació que provoquen aquests amants de la fotografia nadalenca, l’Ajuntament de Barcelona ha pres mesures. La Guàrdia Urbana ha instal·lat una cinta entre els arbres, en el tram que va de Gran via a Consell de Cent, per evitar que la gent accedeixi a la calçada fora dels passos de vianants.

Més presència de Guàrdia Urbana

El consistori també ha reforçat la presència d’agents de la Guàrdia Urbana uniformats. A més, recorda a la ciutadania que cal prudència, perquè la via no està tallada i cal respectar la senyalització i, especialment els semàfors. Amb totes aquestes mesures, l’Ajuntament assegura que “la situació, de moment, està controlada”.

Una imatge que es repeteix

La imatge de la ciutadania a la calçada del passeig de Gràcia per fer-se el millor autoretrat fotogràfic amb l’enllumenat nadalenc no és nova. El 2022, quan es van estrenar els llums del passeig de Gràcia, també s’hi van veure cues de vianants per immortalitzar-los.

Què vols saber del Nadal 2023?