És la millor manera de celebrar que tornen a casa. Les cinc llobes estrenen el rentat de cara de la seva instal·lació. Se n'ha renovat la tanca perimetral que ha passat dels 2,40 metres d'altura als gairebé quatre. Una mesura que s'ha fet per evitar ensurts com el del mes de març, quan dos dels animals van aconseguir sortir del seu recinte. SONIA GARCIA "Me parece difícil que hubieran saltado ya el primer límite. Pero ya que lo han hecho más alto pues me parece mejor. Creo que fue un hecho desafortunado" La reforma de la tanca ha obligat a tallar alguna de les branques dels arbres situades en el mateix perímetre. La remodelació d'aquest espai també compta amb una àrea privada que servirà per aïllar alguns d'aquests cinc exemplars de llop ibèric en cas que sigui necessari. Les llobes no són les úniques protagonistes del dia. La cria de calau terrestre comença a passejar-se per la gàbia i ja fa els primers intents de volar. També s'han deixat fotografiar la nova integrant de les gaseles dorca. Els que més han vist augmentar la família són els flamencs de Cuba que compten amb 10 nous descendents. Unes incorporacions que coincideixen en l'època de més naixements.

Segons ha informat l’Ajuntament, la remodelació de les instal·lacions de les llobes ha consistit en la renovació total de la tanca perimetral i en la rehabilitació dels espais interiors. La tanca és ara més elevada. Ha passat de 2,40 metres d’altura a 3,70 metres, fet que ha comportat també una cimentació nova i molt més profunda.

Pel que fa a l’interior, s’ha dividit en dues reserves: una de més oberta -i més visible al públic- i una altra de més privada, que s’utilitzarà en cas que sigui necessari aïllar algun dels exemplars.

La renovació de l’espai de les llobes es va iniciar després que, el març, es van escapar dos animals que posteriorment va ser trobat al mateix Zoo.