(ACN) La candidata de Valents a les eleccions municipals 2023, Eva Parera, ha acusat l’alcaldessa Ada Colau de fer precampanya a través de la festa anunciada per al 25 de març a la superilla de l’Eixample, que es farà abans que s’acabin les obres. Parera veu l’esdeveniment “totalment fora de lloc” i insisteix que “és un acte de propaganda i autobombo“.

Parera demanarà informació del cost de la festa

La candidata de Valents retreu a Colau que hagi destinat 52,7 milions d’euros a fer aquesta superilla “per pacificar un espai que ningú ha demanat”. Valents preveu demanar al ple municipal del març quin és el detall de despeses de la festa i de la seva publicitat, així com també els costos de les jornades internacionals “Superilla”, previstes del 22 al 25 de març.

Parera insisteix que la superilla de l’Eixample és un “projecte ideològic” que s’està executant “perquè estigui a punt a les eleccions municipals” i lamenta que “altres reformes importants de la ciutat estan acumulant anys de retard”. “Estem pagant 52,7 milions per reformar quatre carrers i fer quatre places, això és una vergonya”, ha reblat, i s’ha compromès a combatre la pacificació dels carrers si Valents té responsabilitats de govern al proper Ajuntament.