(ACN) El cap de llista del PP a les eleccions municipals 2023 de Barcelona, Daniel Sirera, ha instat l’alcaldable de Junts, Xavier Trias, a dir “clarament” qui serà el seu soci preferent si vol formar govern el proper mandat. “Trucarà el PP o, com tot apunta, preferirà ERC per posar Barcelona al servei de la independència?”, s’ha preguntat Sirera aquest dissabte durant una visita al districte de Sarrià.

L’alcaldable popular ha visitat la zona acompanyat del president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, a qui ha posat com a exemple per demostrar que “no és impossible” arribar al govern. “Moreno ha aconseguit un canvi de govern i jo ho vull per a Barcelona, per fer un canvi al servei de les persones”, ha defensat.

Sirera vol “posar el govern al servei de la gent”

Per a Sirera, l’alternativa al govern de Colau i Collboni “no és Trias”, a qui ha retret que durant la seva etapa a l’alcaldia “no va abaixar impostos ni va garantir la seguretat de la ciutadania”.

Amb tot, ha col·locat el PP a primera fila d’unes eventuals negociacions amb Junts. “Els barcelonins es mereixen saber què farà cadascú, i jo ja dic que a Barcelona faré el mateix que Moreno ha fet a Andalusia: posar el govern al servei de la gent, i no a la inversa”, ha ressaltat.