(ACN) – El candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que la seva voluntat és “oferir governabilitat amb el PSC i ERC” a la ciutat de cara a les eleccions municipals 2023 que es faran al maig. En una atenció als periodistes aquest dissabte, Trias ha dit que, si guanya les eleccions, s’acostarà “immediatament” a aquests dos partits per si li donen suport.

Justament aquest dissabte la candidata de BComú, Ada Colau, ha qualificat de preocupant que Collboni hagi obert la porta a pactar amb Xavier Trias.

El candidat de JxCat s’ha reivindicat una vegada més com el “canvi” en “la Barcelona dels uns contra els altres”, que és com ha definit la ciutat que governa Ada Colau. Trias ha visitat la mostra de comerç Sarrià Street Market acompanyat pel regidor Jordi Martí Galbis i ha passat per la Llibreria de la Plaça, que va tenir un incendi a finals de gener, per donar suport a les seves propietàries. 

Preguntat sobre què hauria de fer Junts amb la presidència del Parlament si Laura Borràs és inhabilitada, ha resolt que això ho ha de decidir el partit i ha recordat que ell no està ni a l’executiva.