formula 1 montmelo barcelona
Foto: Circuit de Barcelona

El Grup Municipal de Trias per Barcelona reclama la implicació urgent de l’Ajuntament de Barcelona i lideratge de l’alcalde, Jaume Collboni, per no perdre la competició de Fórmula 1. La regidora Joana Ortega destaca l’impacte econòmic que té la celebració de les curses de F1: “No el podem perdre pel que significa esportivament, però també per l’impacte econòmic que té, al voltant d’uns 400 milions d’euros, a més a més de la repercussió que pot tenir en les indústries auxiliars”, ha assegurat.

La regidora Ortega ha valorat les informacions que apunten que la F1 podria abandonar el Circuit de Montmeló i passar a celebrar-se a Madrid. Ha assenyalat que aquesta és “una notícia recurrent”, i ha demanat la implicació urgent del consistori: “Cal un lideratge perquè ni Barcelona, ni Catalunya, ni el Vallès pot perdre aquest esdeveniment”.

La Fórmula 1, una aposta del mandat de Trias

Durant el mandat de l’alcalde Trias, l’aposta de l’Ajuntament de Barcelona pel circuit de Montmeló va permetre salvar la continuïtat de la F1 a Catalunya. Joana Ortega ha recordat que el circuit porta el nom de Barcelona, “una clara aposta de l’alcalde Xavier Trias per tal de mantenir la Fórmula 1 a Catalunya, a Barcelona i fer de la nostra ciutat la capital mundial de l’esport”.