llosa ronda sant antoni

El Grup Municipal de TriasxBCN ha registrat un prec adreçat a l’alcalde, Jaume Collboni, en què li exigeix que reverteixi de manera immediata la reforma de la ronda de Sant Antoni aprovada per Colau. A més, també reclama que es recuperi el projecte acordat amb els veïns el 2018, tal com el mateix Collboni es va comprometre a fer durant la campanya electoral. El regidor de TriasXBCN Joan Rodríguez recorda que Collboni va anunciar que aprovaria el canvi de projecte en els 100 primers dies del mandat.

La formació que lidera Xavier Trias defensa la urbanització que es va pactar amb els veïns fa cinc anys i que manté el pas del transport públic per la ronda.

Colau va aprovar la reforma en solitari abans de les eleccions

El març passat, el govern d’Ada Colau va aprovar la reforma del passeig sense l’aval del PSC, que hi va votar en contra. El projecte inclou un carril bus en un únic sentit entre els carrers de Villarroel i Comte d’Urgell per eliminar el pas del bus contra direcció que hi ha en un tram del carrer del Comte d’Urgell. En canvi, tant el PSC com TriasxBCN defensen que la reforma inclogui el pas del transport públic.