El portaveu de Trias per Barcelona a l’Ajuntament, Jordi Martí Galbis, ha avisat que les converses que manté amb el PSC per explorar un acord pressupostari i de govern no avancen. Si fa uns dies el grup de l’exalcalde va anunciar trobades setmanals amb l’executiu de Collboni, aquest dimarts ha afirmat que “tenim converses i reunions, però no avancem en cap línia”.

Martí Galbis s’ha mostrat preocupat pel “relaxament del govern Collboni” i tem que amb les festes nadalenques la relaxació sigui superior. “No hem avançat ni un mil·límetre”, ha afegit. El portaveu de Trias també s’ha referit a les declaracions d’Ada Colau (BComú), que aquest dimarts ha denunciat que Collboni no ha obert cap negociació amb els comuns. “Si ella està preocupada, nosaltres també”, ha sentenciat.

Dos mesos de termini

En la mateixa roda de premsa, Jordi Martí Galbis ha afegit que les converses amb el PSC “no es poden eternitzar” i ha plantejat obertament un horitzó de dos mesos per arribar a un acord o no. “Més enllà no tindria sentit”, ha dit el portaveu de TriasxBCN, que ha insistit que el seu grup vol contribuir que “Barcelona tingui un lideratge” que ara no veuen.