ÀNGEL COLOM, director de la fundació Nous Catalans "S'està fent en clau de catalanitat senyor ministre de l'Interior i orgullosos de fer-ho en clau de catalanitat. Catalunya és un sol poble no deixarem que divideixis Catalunya." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Deixem tranquils els ministres, dediquem-nos a fer la feina a dins de casa i demostrem a tothom que som acollidors i que som capaços de fer realitat allò: qui és català? El que viu, treballa a Catalunya i ho vol ser."

L’alcalde ha dit que el ministre de l’Interior es dedica a “encendre llumins” després de les declaracions d’aquests últims dies en què ha criticat la tasca de la fundació Nous Catalans i la seva col·laboració amb alguns imams. “Deixem tranquils els ministres, dediquem-nos a fer la feina a dins de casa”, ha dit Trias, que ha demanat als 200 immigrants presents a l’acte d’aquest dimarts al vespre a demostrar que “és català el que viu, treballa a Catalunya i ho vol ser”.

El director de la fundació Nous Catalans, Àngel Colom, ha aprofitat l’acte per qualificar “d’atacs injustificats” les paraules del ministre Fernández Díaz i ha assegurat que si ho fa és perquè l’entitat treballa “en clau catalana”. “Orgullosos de fer-ho en clau de catalanitat, Catalunya és un sol poble no deixarem que divideixis Catalunya” ha sentenciat Colom.