“L’avinguda de l’Estadi no serà el carrer escollit de cap de les maneres”. L’alcalde ha desmentit de forma taxativa que es vulgui donar el nom de Joan Antoni Samaranch a l’avinguda de Montjuïc. Trias ha explicat que la proposta d’homenatjar Samaranch amb un carrer “té una gran lògica perquè és una de les persones més importants que ha tingut Barcelona en els últims 50 anys” i ha considerat un error que la proposta hagi desencadenat un debat encès, que fins i tot ha arribat a les xarxes socials. En aquest sentit, l’alcalde ha criticat el Partit Popular per “haver-ho explicat abans d’hora, quan encara no s’ha aprovat definitivament”.

Trias també s’ha referit al PSC, de qui ha dit que li sorprèn l’actitud: “han votat a favor de donar-li una medalla d’or i li han fet cinquanta mil honors i ara ho critiquen”. “L’últim que voldríem és que es creés una picabaralla al voltant d’una figura que, malgrat una part del seu passat pugui ser discutible, ha permès a la ciutat fer un salt endavant espectacular”, ha afegit.

Segons l’alcalde, la proposta de donar el nom de Samaranch a un carrer també ha sorgit  d’una quinzena de clubs esportius de la ciutat, entre els quals el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Tot i que encara no hi ha un indret definitiu, Trias ha assenyalat com una de les opcions amb més possibilitats el passeig Olímpic “perquè no hi ha veïns”, i el canvi de nom no generaria problemes.