Daniel Sirera PP

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha advertit l’alcalde, Jaume Collboni, que si arriba a un pacte de govern amb ERC “em semblarà personalment malament”. Sirera ha afirmat que “ERC i comuns són dues cares de la mateixa moneda” i que les polítiques de “regressió i decreixement que proposen són les que Barcelona ha de deixar enrere”. “Si no entén això, malament”, ha afegit.

Els republicans van confirmar aquest dijous que mantenen converses amb el PSC per explorar un pacte de govern i van apel·lar a la discreció “pel bé de la ciutat”. Daniel Sirera ha demanat a l’alcalde que no arribi a “un acord de govern d’uns contra uns altres” i ha reiterat que governi “per a tothom i amb tothom” sense pactes estables. El líder del PP ha apuntat que un possible acord amb ERC no arriba a la majoria absoluta i que “no donarà estabilitat al govern”.

Daniel Sirera ha fet aquestes declaracions acompanyat del vicesecretari general de Política Autonòmica i Municipal del PP, Elías Bendodo, i el president del PP Catalunya, Alejandro Fernández. Encara sobre pactes, el líder municipal dels populars ha assegurat que si el seu grup té influència al govern municipal “a la ciutat li anirà millor” i ha reclamat a Collboni “treballar i dialogar molt”.