(ACN) El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha afirmat que després de les eleccions municipals 2023 s’iniciarà un “nou cicle econòmic i polític” a Barcelona, amb la victòria del candidat de Junts i exalcalde, Xavier Trias. “El que fins ara ha estat la Barcelona del no, a favor del decreixement, no als cotxes, als avions i al turisme, ara serà la Barcelona del sí, del progrés i del creixement econòmic“, ha assenyalat.

No espera que canviï el resultat

Sánchez Llibre ha comentat que no espera que els resultats canviïn, malgrat que en les darreres hores encara es continua amb el recompte final. “El que volem els empresaris és que es posin d’acord”, ha afegit Sánchez Llibre, que ha assegurat que respectarà els pactes entre partits posteriors a les eleccions.

El president de la patronal ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa per actualitzar les dades del dèficit d’inversió en infraestructures a Catalunya des del 2009, a partir d’un informe elaborat per Foment del Treball i la Cambra de Contractistes de Catalunya.