ROCÍO MARTÍNEZ-SAMPERE, precandidata a les primàries del PSC "Un partit on ens preocupa més qui sobra que no convèncer els milers que falten. On davant de coses que són difícils de gestionar, segur, preferim estar més d'acord i ser més petits, que no tenir interessos més grans, compartint l'essencial, però ser més diversos igual d'units."

En el seu discurs, la precandidata a les primàries del PSC ha reconegut obertament “discrepàncies amb algunes decisions que s’estan prenent, que impliquen que siguem un partit on ens preocupa més qui sobra que no convèncer els milers que falten”. Martínez-Sampere ha lamentat que en situacions “difícils de gestionar” s’hagi preferit més “estar tots d’acord i ser més petits”. En aquest sentit, ha reclamat un PSC  amb “interessos més grans, diversos i igual d’units”.

La diputada socialista, però, ha insistit en què les eleccions primàries no han de servir només per parlar del PSC sinó del que pot oferir el partit a Barcelona. Rocío Martínez-Sampere ha dit que vol ser la candidata del PSC per tot el que ha representat el partit a la ciutat i a Catalunya. La precandidata vol liderar una majoria progressista pel canvi, centrar-se en combatre els efectes de la crisi i recuperar la credibilitat de la política. “Si surto escollida, la meva vocació serà servir els ciutadans, mani qui mani al partit i al país”, ha sentenciat.

En l’acte al Museu d’Història de la Ciutat hi han assistit un centenar de persones, entre les quals hi havia familiars, amics, exregidors socialistes com Gemma Mumbrú, i membres dels sectors crítics del PSC com Jordi del Río i Fabián Mohedano, del corrent Avancem. A banda de recollir avals, Rocío Martínez-Sampere ha posat a disposició dels assistents paperetes per anotar-hi idees, crítiques o compromisos.