El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, diu que el procés independentista ha viscut una “batasunització definitiva i irreversible” i ho ha posat com a raó per no establir cap diàleg amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Ho ha dit des de Lleida, on el PP lleidatà ha celebrat l’acte central de la campanya exprés de les eleccions generals del 2019.

Fernández ha assegurat que “abans de dialogar cal resoldre amb fermesa el problema d’ordre públic i constitucional” que hi ha a Catalunya, en al·lusió a les protestes i aldarulls que hi ha hagut des de la publicació de la sentència del procés. A més, el líder del PP Català ha demanat “aplicar la llei” als qui protagonitzen els aldarulls i ha plantejat la possibilitat d’endurir-la “perquè no ho tornin a fer”.

El míting central del PP de Lleida s’ha celebrat en absència de la candidata per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, ja que s’estava preparant per al debat electoral de TV3, aquest dimarts a la nit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]