ronda mig

El Grup Municipal del PP demanarà al govern de Jaume Collboni que comenci els tràmits per acabar de cobrir la ronda del Mig. Ho farà en la Comissió d’Urbanisme de la setmana vinent, en què instarà el govern municipal perquè s’afanyi a presentar un pressupost i un calendari d’obres en un termini de tres mesos. El portaveu dels populars al consistori, Juan Milián, defensa invertir en aquesta obra pendent a la ciutat abans de “malgastar els diners en eixos verds”.

Abans de malgastar els diners en eixos verds sense sentit i posar fi al pla Cerdà, seria millor cobrir aquesta ferida oberta a Barcelona”
Juan Milián, portaveu del Grup Municipal del PP

Els populars demanen cobrir el tram comprès entre el carrer de Dolors Masferrer i Bosch i la plaça de Prat de la Riba per unir els barris de les Corts i Pedralbes i “millorar la qualitat de vida dels veïns”. Per Milián aquesta és “la última gran ferida oberta” que queda a la ciutat ara que ja hi ha data de començament de les obres de la segona fase per cobrir la ronda de Dalt.

La ronda del Mig, una autopista urbana per als veïns

Veïns de la ronda del Mig fa anys que qualifiquen la zona d’autopista urbana i el novembre de l’any passat van recollir 700 firmes per cobrir el tram encara descobert de la via, que té 11 carrils de trànsit. Llavors, l’Ajuntament es va comprometre a estudiar la proposta de cara al mandat següent. Els veïns volen cobrir la ronda amb un passeig arbrat, ja que asseguren que conviure amb tants cotxes a prop de casa és “insuportable” pels nivells de contaminació i soroll.