Daniel Sirera PP

El president del Grup Municipal del PP a Barcelona, Daniel Sirera, ha denunciat el “fracàs” del Pla d’acció sobre drogues i addiccions de l’Ajuntament i reclama més fermesa contra la venda de droga. En un comunicat, els populars demanen al consistori més presència de la Guàrdia Urbana al carrer i a la Generalitat, que incrementi també el nombre de Mossos d’Esquadra, ja que han augmentat les baralles i la inseguretat en determinades zones de la ciutat.

Convivència amb xeringues al Raval i al Fòrum

Sirera assegura que els veïns del Raval i del Fòrum conviuen diàriament amb xeringues i altres materials relacionats amb el consum de drogues i afirma que se’n troben diàriament en algunes zones verdes i parcs infantils, amb la “perillositat que això suposa per a nens i gossos”.

En el comunicat demana a l’equip de govern que comenci a treballar urgentment en un nou pla “molt més contundent i centrat en l’àmbit sanitari i en la lluita contra la venda de drogues”. Des del PP també exigeixen revisar la distribució, la localització i els horaris dels centres de reducció de danys. Reclamen, a banda, que es controli l’ús que fan els drogodependents del material fora del centre.