Barcelona aspira a tenir una pista de gel municipal coincidint amb els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030. La comissionada d’Esports de l’Ajuntament, Marta Carranza, ha assegurat que la candidatura Pirineus-Barcelona obriria la porta a “aconseguir infraestructures esportives a la ciutat, com una pista de gel municipal”.

Carranza ha explicat a betevé que l’Ajuntament es plantejarà la construcció de la pista “si tenim els ajuts econòmics necessaris” i ha afegit que “això pot arribar amb els jocs d’hivern”. La comissionada d’Esports justifica el nou equipament per “les necessitats actuals”, ja que a la ciutat només hi ha dues pistes privades: la de l’Skating Club i la del FC Barcelona.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Pirineus-Barcelona reprèn la cursa olímpica” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/pirineus-barcelona-reactiva-precandidatura-jocs-hivern-2030//|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column]

La ubicació, encara per decidir

Encara no se’n coneix la possible ubicació, ni si s’hauria de fer de zero o es podrien aprofitar equipaments actuals. Ara bé, fa uns mesos la comissió de l’Ajuntament sobre els jocs va dir-hi la seva. En un document, apuntava a la instal·lació d’una pista de gel desmuntable al Velòdrom d’Horta per fer-hi els partits d’hoquei. També plantejava fer una pista de velocitat amb zona de gel en un pavelló de nova construcció (sense ubicació triada).