El candidat del PP a la presidència del Govern espanyol, Pablo Casado, ha considerat “molt dolent” el resultat dels populars a les eleccions generals, en què el partit ha perdut més de la meitat dels seus escons. Casado ha afirmat que “no eludeix” la seva responsabilitat com a president de la formació i s’ha compromès “a treballar des d’ara mateix” per recuperar el suport perdut.

El president dels populars ha considerat “positiu” que d’aquí a un mes hi hagi unes altres eleccions i ha instat Cs i Vox a unir esforços en una estratègia conjunta per aturar “la fragmentació del vot de centre dreta espanyol”.

Casado ha explicat que ha felicitat per telèfon el guanyador de les eleccions, Pedro Sánchez, i ha dit que espera que pugui arribar a un acord de governabilitat “sense necessitar els independentistes”. També ha afegit que pel seu partit “el primer és Espanya” i que espera que el país estigui “a l’altura” del repte que suposarà un nou govern socialista.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 28 d’abril” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]