Junts per Catalunya (JxC) ha aconseguit set escons al Congrés dels Diputats en aquestes eleccions generals, un menys que als comicis del 2016. La número dos de la formació, Laura Borràs, ha dit que JxC s’ha mantingut i ha felicitat Esquerra Republicana (ERC) pels 15 escons que ha aconseguit.

“La conclusió és que el país, que és el que ens importa a nosaltres, ha fet un molt bon resultat. Mai hi haurà tants diputats independentistes a Madrid”

En una compareixença davant dels mitjans de comunicació a l’Hotel Catalonia Plaça, Borràs ha celebrat que hi hagi més diputats independentistes que mai al Congrés. En total, ERC i JxC sumen 22 escons, un resultat que ha qualificat de “miracle” perquè ha assegurat que ho han tingut “tot en contra”, en referència als tres caps de llista empresonats (Jordi Sànchez, Josep Rull i Jordi Turull) i el “candidat al Senat a l’exili” (Jami Matamala).

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 28 d’abril” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]