Les inscripcions per als casals d’estiu 2023 a Barcelona organitzats per l’Ajuntament han arrencat aquest dissabte, 15 d’abril, però fins al migdia no ha estat fer peticions perquè la pàgina web ha estat sense servei les primeres hores “per una incidència tècnica” ocorreguda abans de l’obertura de les inscripcions, segons fonts municipals consultades per betevé.

Un cop s’accedia a la pàgina web, hi apareixia el missatge “Temporalment fora de servei. Per tasques de manteniment tècnic, aquest web no estarà operatiu de manera temporal”.

Més de 335.000 places

L’Ajuntament de Barcelona posa en marxa un any més la campanya municipal de vacances d’estiu perquè infants i adolescents de Barcelona, d’1 a 17 anys, puguin gaudir de més d’un miler d’activitats durant el període de vacances d’estiu. Enguany, s’ofereixen 335.344 places per triar entre activitats de lleure, esportives, educatives, temàtiques i culturals. La data d’inici de les activitats serà el 26 de juny i algunes de les activitats s’allargaran fins al 5 de setembre