La presidenta del Parlament, Laura Borràs, i el conseller Jordi Turull han visitat la Fira Modernista de l’Eixample i han aprofitat per presentar la candidatura per a l’elecció de càrrecs de la nova direcció de Junts. Quan falta tot just un any per a les eleccions municipals, Junts encara no té candidat després de la renúncia d’Elsa Artadi. Borràs ha assegurat que Junts per Barcelona hi està treballant i que ho abordarà la nova executiva. “No hi haurà un canvi real de Barcelona sense Junts“, ha assegurat.

“Mentre que avui teníem tres persones que competien pel mateix, nosaltres oferim canvi”, ha etzibat Jordi Turull en relació amb les declaracions de Jaume Collboni i Ernest Maragall. “Barcelona no mereix improvisació i el que farem és presentar la millor oferta”, ha comentat. De fet, la formació ha defensat que, a diferència del PSC, Comuns i ERC, Junts ha mantingut un “model diferent de ciutat”.

El Congrés Nacional del partit serà el proper 4 de juny a Argeleres. Borràs optarà a l’elecció com a presidenta del partit i Turull ho farà com a secretari general. A la trobada també hi participarà el coordinador de Junts a Barcelona, Joan Rodríguez.