Els Mossos d’Esquadra han blindat tot el perímetre de la Delegació del Govern des de les 18.30 h amb tanques i han tallat les vies que hi condueixen. El fort desplegament policial, que ha afectat quatre illes de cases, ha provocat les queixes d’alguns veïns. La policia ha blindat la zona després de la manifestació d’aquest dimarts, que va acabar el desallotjament d’una acampada davant de la seu del Govern.

Unes 200 persones, convocades per la plataforma Desobeïm en suport amb diverses formacions de l’esquerra independentista, s’han concentrat a la cruïlla entre Provença i Roger de Llúria, en la tercera jornada de protestes davant de la Delegació del Govern. Els concentrats han repartit un manifest en què reclamen la independència dels Països Catalans i criden a la desobediència per aconseguir el dret a decidir. Segons el text, aquesta és “l’eina més poderosa per fer avançar la societat” i, diuen, només “serà possible si la imposa un poble mobilitzat”.

Durant la concentració s’han llegit poemes de l’escriptor valencià Vicent Andrés Estellés amb la intenció de reclamar que la independència sigui de tots els Països Catalans, i inclogui també el País Valencià i les Illes Balears. Els manifestants s’han reunit a les 21 h en assemblea i han decidit sumar-se aquest dijous a la manifestació d’estudiants en suport a la consulta i acampar, després, a la plaça de Catalunya per mostrar el seu descontentament. Aquest mateix dimecres, un grup reduït s’ha traslladat també fins al centre de la ciutat.