Un error de protocol va fer perillar la visita de Rajoy aquest dimecres a Badalona; finalment, però, l’ha feta. El president espanyol, junt al candidat popular, ha visitat el mercat badaloní de Llefià i ha inaugurat la nova seu del partit a Badalona. Després de destapar una placa, Mariano Rajoy ha assegurat que el seu executiu “serà garantia que Catalunya segueix sent Espanya i Europa” a partir del 21-D.

En aquest sentit ha mostrat “voluntat de diàleg” amb qui surti guanyador dels comicis, tot i que ha llançat un advertiment: “El dia 22, el govern i el president que van posar en marxa l’article 155 seguiran allà”. Rajoy també ha demanat el vot per al PP amb l’objectiu de posar fi al procés independentista, que ha qualificat com a “història d’un gran engany”.

Una campanya de mercats

Abans de la visita conjunta al mercat de carrer de Llefià, Xavier García Albiol també ha passejat pel mercat municipal de Fondo, a Santa Coloma de Gramenet. En l’atenció als mitjans prèvia, Albiol ha tornat a posar pressió al socialista Miquel Iceta perquè es posicioni clarament amb el bloc constitucionalista. Aquest dimecres Iceta ha deixat la porta oberta a un indult per als consellers i els líders de l’ANC i Òmnium.