ferran mascarell candidatura forn

Ferran Mascarell finalment concorrerà a les eleccions municipals a la llista de Joaquim Forn. Així ho ha anunciat aquest dijous, i ho ha confirmat el mateix Forn a través d’un missatge a Twitter en què li ha donat la benvinguda i ha sentenciat que “junts som més forts”. Per la seva banda, el delegat del Govern a Madrid ha dit que ha trobat “prou sintonia” amb el projecte de Junts per Catalunya després de parlar amb Forn a la presó i amb la número dos de la candidatura, Elsa Artadi.

Amb aquesta decisió, s’ha confirmat un moviment que el sector independentista feia temps que esperava, encara que Mascarell va mantenir fins a l’últim moment anar sol a les municipals. La setmana passada, però, el també exregidor de Cultura a l’Ajuntament va escenificar un apropament a la llista de Forn en un acte amb el líder del PDeCAT, Xavier Trias, a la primera fila del públic.

Mascarell, possible número 4 de Forn

L’acord entre Mascarell i Forn, ara per ara, només se circumscriu en el projecte de ciutat. Fonts consultades per betevé han confirmat que els propers dies les dues parts acabaran de decidir en quina posició estarà Ferran Mascarell, ja que tot apunta que serà el número quatre de la llista per darrere d’Elsa Artadi i Neus Munté. Les mateixes fonts han explicat a betevé que Mascarell també aportarà un “nombre substancial” d’independents a la llista de Junts per Catalunya.